Festival

Festival

Dragi prijatelji,

Bliži nam se još jedan Limmud ExYu festival! Druženje je zakazano od 08. do 10. decembra 2107. u Subotici, u hotelu Patria.

Želimo sa Vama da podelimo lepe vesti. Savez jevrejskih opština Srbije i JDC su nam izašli u susret i zahvaljujući njihovim donacijama uspeli smo da snizimo cene participacija!

Nove cene participacija su:
Program + pun pansion = 50 EUR
Doplata za jednokrevetnu sobu = 20 EUR
Supružnici (program + pun pansion) = 80 EUR
Program + obroci (bez noćenja u hotelu) = 30 EUR
Deca od 4 do 10 godina (program + pun pansion) = 25 EUR
Deca do 3 godine = ne plaćaju participaciju
Prezenteri/predavači = 25 EUR
Volonteri = 10 EUR

NAPOMENA:
Prevoz nije uključen u cenu participacije. Prijave za koje ne budu izvršene uplate do 15.11.2017. smatraće se nevažećim.
Prijave koje stignu nakon 15.11.2017. biće stavljene na listu čekanja.U slučaju otkazivanja učešća nakon 27.11.2017. participacija neće biti vraćena.

I ove godine, Limmud ExYu se organizuje samo zbog Vas, stoga požurite i prijavite se, jer ostalo je još malo vremena. Kako biste obezbedili Vaše mesto na Limmud ExYu festivalu, neophodno je da se prijavite i da izvršite uplatu u svojim matičnim jevrejskim opštinama do 15.11.2017.
Prijavite se na linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc62tf7ggiIlghbnvNF6P7paxpX2kvTH4rNmfbJN63GM3h81Q/viewform

Ukoliko želite da budete deo Limmud ExYu volonterske porodice, i za to ima još malo vremena - produžili smo rok do 05.11.2017.
Prijavite se na linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYG2nNTZmDBuh9ZewYKIVdWV7XLSoZOXDkouIB_cmfsliGVw/viewform

Program za Limmud ExYu festival se polako finalizira, a samo neki od potvrđenih prezentera su:
Žuža Fric, jevrejska edukatorka iz Budimpešte, direktorka jevrejskog kulturnog centra Balint Haz u Budimpešti i direktorka edukacije u kampu Sarvaš;
Davor Salom, član jevrejske opštine Beograd, bio je angažovan na projektima pri UNDP, u okviru jevrejske zajednice bavio se obrazovanjem mladih;
Zorica Mršević, naučna savetnica Instituta društvenih nauka u Beogradu, autorka brojnih knjiga i naučnih radova iz oblasti teorije nasilja, rodne ravnopravnosti i kriminologije;
Ruža Rudić Vranić, po profesiji dizajner enterijera, moderatorka kulturnog programa u jevrejskoj opštini Subotica i koordinatorka kreativne radionice MAGISH.

Pored ovih, očekuje Vas još mnogo fantastičnih prezentera, predavanja, radionica, poseta i Kabalat Šabat u novorenoviranoj subotičkoj sinagogi i još mnogo toga.Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem email-a: limmudexyu@gmail.com 

Takođe, možete nas pratiti i na Facebooku-u, gde ćemo objavljivati imena predavača i
delove programa: https://www.facebook.com/limmudexyu/

Do skorog viđenja i druženja,

Vaš Organizacioni Tim Limmud ExYu
Mina Pašajlić, Ivona Gačević, Sonja Viličić, Dragana Stojanović, Mila Stojanović i Dunja Miljković