Virtuelna predavanja

Virtuelna predavanja

Poštovani i poštovane,
 
Nadamo se da ste odmorili u toku leta i da ste na neki način uspeli da se prilagodite situaciji koja traje već mesecima.
Mesec septembar je poznat po raznim početcima i završetcima: počinje nova školske godine, završava se letnji odmor, počinje nova radna sezona, završava se leto i počinje jesen i sve to zahteva našu psihičku i fizičku pripremu. Najčešće u toku septembra, proslavlja se i jevrejska Nova godina, Roš HaŠana.
 
Tim povodom Haver Srbija u saradnji sa obrazovnim projektom Saveza jevrejskih opština Srbije, Ledor Vador, organizuje tri virtuelna predavanja u mesecu septembru.
Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite na interaktivnim predavanjima povodom predstojećih praznika:
 
Roš Hašana, četvrtak, 17.09.2020. u 18:30 časova
Jom Kipur, utorak, 22.09.2020. u 18:30 časova
Sukot, utorak, 29.09.2020. u 18:30 časova
 
Kako biste pristupili predavanju, potrebno je da popunite formular Predavanja u septembru do utorka, 15.09.2020. godine, kako bismo vam na vreme prosledili Zoom link i osnovne instrukcije za korišćenje platforme.  
 
Zoom je platforma koja služi za video komunikaciju - sastanke, seminare, treninge, online nastavu... Moguće ga je koristiti na različitim uređajima: kompjuter, laptop, mobilni telefon, tablet (PC, Mac, iOS, Android)
 
U prilogu vam prosleđujemo više objašnjenja, sačuvajte datume!
Srdačan pozdrav,

Haver Srbija

www.haver.rs

haversrbija@gmail.com

+381-(0)603453008